jueves, 5 de agosto de 2010

Lista de convocados.

El seleccionador nacional de futbol, Vicente Del Bosc, ha anunciat la llista de 21 jugadors convocats per al partit amistós del pròxim 11 d'agost davant la selecció de Mèxic en l'estadi Asteca, en la qual destaca l'absència d'Andrés Iniesta, que tindrà un descans, a més la presència de la Monreal, Cazorla i Bruno.

L'entrenador manté a 18 jugadors pel que fa a la convocatòria de 23 per a Sud-àfrica, i incorpora a Cazorla, que duia un any sense jugar amb l'equip nacional i va ser un dels grans absents a Sud-àfrica.

A més, torna a contar amb el defensa d'Osasuna Nacho Monreal, que ja ha jugat dos partits com internacional, i flama al migcampista del Vila-real Bruno Soriano, que podria debutar amb La Vermella.

Per altra banda, el tècnic va justificar les absències de Raúl Albiol, Fernando Torres i Pepe Reina, que arrosseguen diferents molèsties físiques, així com la d'Iniesta, "un cas especial" perquè va acabar bé el Mundial, però havia tingut abans una lesió i el tècnic ha preferit que es quedi treballant amb el seu club.

A més, Javi Martínez, "en un acte de bona voluntat", ha volgut disputar amb la selecció sub 21, de la qual és el capità, el partit de classificació per a l'Europeu del mateix dia davant Finlàndia.

D'aquesta forma, la majoria de futbolistes del Barcelona que van estar en el Mundial haurien de disputar aquest partit, amb el que tot just tindran temps per a participar en l'anada de la Supercopa d'Espanya que els amidarà al Sevilla el dia 14.

Els seleccionats volaran dilluns vinent cap a la capital de Mèxic, on es disputarà la trobada, que forma part dels actes del Bicentenario de la Independència del país. El partit, que es jugarà a les 15.00 hora local (22.00, a Espanya), serà el primer d'ambdues seleccions després del Mundial, en el qual Mèxic va quedar apeado en els vuitens de final i Espanya es va proclamar campiona del món.


LLISTA DE CONVOCATS.

Porters: Iker Caselles (Reial Madrid) i Víctor Valdés (Barcelona).

Defenses: Álvaro Arbeloa (Reial Madrid), Sergio Ramos (Reial Madrid), Joan Capdevila (Vila-real), Carlos Marchena (Vila-real), Gerard Piqué (Barcelona), Carles Puyol (Barcelona) i Monreal (Osasuna).

Migcampistes: Xabi Alonso (Reial Madrid), Busquets (Barcelona), Cazorla (Vila-real), Cesc Fábregas (Arsenal), Xavi (Barcelona) i Bruno Soriano (Vila-real).

Davanters: Silva (Manchester City), Pedro (Barcelona), Navas (Sevilla), Mata (València), Vila (Barcelona) i Llorente (Athletic).




El seleccionador nacional de fútbol, Vicente Del Bosque, ha anunciado la lista de 21 jugadores convocados para el partido amistoso del próximo 11 de agosto ante la selección de México en el estadio Azteca, en la que destaca la ausencia de Andrés Iniesta, que tendrá un descanso, además la presencia de la Monreal, Cazorla y Bruno.

El entrenador mantiene a 18 jugadores con respecto a la convocatoria de 23 para Sudáfrica, e incorpora a Cazorla, que llevaba un año sin jugar con el equipo nacional y fue uno de los grandes ausentes en Sudáfrica.

Además, vuelve a contar con el defensa de Osasuna Nacho Monreal, que ya ha jugado dos partidos como internacional, y llama al centrocampista del Villarreal Bruno Soriano, que podría debutar con La Roja.

Por otra parte, el técnico justificó las ausencias de Raúl Albiol, Fernando Torres y Pepe Reina, que arrastran distintas molestias físicas, así como la de Iniesta, "un caso especial" porque acabó bien el Mundial, pero había tenido antes una lesión y el técnico ha preferido que se quede trabajando con su club.

Además, Javi Martínez, "en un acto de buena voluntad", ha querido disputar con la selección sub 21, de la que es el capitán, el partido de clasificación para el Europeo del mismo día ante Finlandia.

De esta forma, la mayoría de futbolistas del Barcelona que estuvieron en el Mundial tendrán que disputar este partido, con lo que apenas tendrán tiempo para participar en la ida de la Supercopa de España que les medirá al Sevilla el día 14.

Los seleccionados volarán el lunes próximo hacia la capital de México, donde se disputará el encuentro, que forma parte de los actos del Bicentenario de la Independencia del país. El partido, que se jugará a las 15.00 hora local (22.00, en España), será el primero de ambas selecciones tras el Mundial, en el que México quedó apeado en los octavos de final y España se proclamó campeona del mundo.

LISTA DE CONVOCADOS.

Porteros: Iker Casillas (Real Madrid) y Víctor Valdés (Barcelona).

Defensas: Álvaro Arbeloa (Real Madrid), Sergio Ramos (Real Madrid), Joan Capdevila (Villarreal), Carlos Marchena (Villarreal), Gerard Piqué (Barcelona), Carles Puyol (Barcelona) y Monreal (Osasuna).

Centrocampistas: Xabi Alonso (Real Madrid), Busquets (Barcelona), Cazorla (Villarreal), Cesc Fábregas (Arsenal), Xavi (Barcelona) y Bruno Soriano (Villarreal).

Delanteros: Silva (Manchester City), Pedro (Barcelona), Navas (Sevilla), Mata (Valencia), Villa (Barcelona) y Llorente (Athletic).

No hay comentarios:

Publicar un comentario