miércoles, 25 de agosto de 2010

Habrá homenaje especial a los campeones del mundo



La trobada d'avui enfront del Milan servirà perquè els jugadors blaugranes que van assolir el Mundial amb la selecció rebin un calorós homenatge de l'afició barcelonista.

Així, minuts abans que comence la trobada el club anunciarà per megafonía els noms de Víctor Valdés, Piqué, Puyol, Busquets, Xavi, Iniesta, Pedro i Vila, els futbolistes del club que van participar en la cita mundialista amb ‘La Vermella’ i que fet i fet van aixecar el títol després de derrotar a Holanda en la final. Els vuit futbolistes seran els últims a sortir al camp en la presentació de tot la plantilla, en un gest que servirà per a destacar als internacionals. El club blaugrana se suma així als actes de reconeixement que han rebut tots els internacionals de la selecció des que van regressar de Sud-àfrica. Un homenatge que va arrencar a Madrid, amb la multitudinària celebració de l'èxit de La ‘Vermella’ i que després s'ha anat traslladant als llocs d'origen de tots els components de la plantilla. La celebració conjunta dels internacionals va acabar a Madrid, però en els dies posteriors molts d'ells van ser rebuts amb magnificència en els seus llocs d'origen.

Un dels més aclamats va ser Andrés Iniesta que després del seu tant en la final del Mundial enfront d'Holanda s'ha convertit en tot un fenomen mediàtic. Albacete es va tirar al carrer fa unes setmanes per a rendir l'enèsim homenatge a l'heroi de La ‘Vermella’. Iniesta es va emocionar amb la calor de la seva terra natal i els seus paisans van assolir que fins i tot votés després de corejar el seu nom.





El encuentro de hoy frente al Milan servirá para que los jugadores azulgranas que lograron el Mundial con la selección reciban un caluroso homenaje de la afición barcelonista.

Así, minutos antes de que arranque el encuentro el club anunciará por megafonía los nombres de Víctor Valdés, Piqué, Puyol, Busquets, Xavi, Iniesta, Pedro y Villa, los futbolistas del club que participaron en la cita mundialista con ‘La Roja’ y que a la postre levantaron el título tras derrotar a Holanda en la final. Los ocho futbolistas serán los últimos en salir al campo en la presentación de todo la plantilla, en un gesto que servirá para destacar a los internacionales. El club azulgrana se suma así a los actos de reconocimiento que han recibido todos los internacionales de la selección desde que regresaron de Sudáfrica. Un homenaje que arrancó en Madrid, con la multitudinaria celebración del éxito de ‘La Roja’ y que luego se ha ido trasladando a los lugares de origen de todos los componentes de la plantilla. La celebración conjunta de los internacionales terminó en Madrid, pero en los días posteriores muchos de ellos fueron recibidos por todo lo alto en sus lugares de origen.

Uno de los más aclamados fue Andrés Iniesta que tras su tanto en la final del Mundial frente a Holanda se ha convertido en todo un fenómeno mediático. Albacete se echó a la calle hace unas semanas para rendir el enésimo homenaje al héroe de ‘La Roja’. Iniesta se emocionó con el calor de su tierra natal y sus paisanos lograron que incluso votara tras corear su nombre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario