sábado, 31 de julio de 2010

Homenaje a Gerard Piqué


El defensa del FC Barcelona Gerard Piqué va rebre aquest divendres un merescut homenatge a Sant Guim de Freixenet, on a més va acudir a la inauguració de la penya barcelonista que durà el seu nom. (Segona que duu ja el seu nom)

El central va atendre als mitjans i va manifestar la "il·lusió" i les "ganes" de tornar a treballar i, abans de res, de tornar a la senda del triomf. "Quan proves la victòria no vols deixar de guanyar", va declarar.

Piqué, a pesar d'haver-lo guanyat tot, continua sent exigent: "El futur ha d'escriure's i farem tot l'esforç perquè segueixi sent com fins a ara".

Finalment, va valorar el primer partit de preparació de l'equip, a Oslo: "Els canterans van fer un gran partit. Pas a tenen les seves oportunitats i demostren que es pot contar amb ells".




El defensa del FC Barcelona Gerard Piqué recibió este viernes un merecido homenaje en Sant Guim de Freixenet, donde además acudió a la inauguración de la peña barcelonista que llevará su nombre. (Segunda que lleva ya su nombre)

El central atendió a los medios y manifestó la "ilusión" y las "ganas" de volver a trabajar y, ante todo, de volver a la senda del triunfo. "Cuando pruebas la victoria no quieres dejar de ganar", declaró.

Piqué, a pesar de haberlo ganado todo, continúa siendo exigente: "El futuro debe escribirse y haremos todo el esfuerzo para que siga siendo como hasta ahora".

Por último, valoró el primer partido de preparación del equipo, en Oslo: "Los canteranos hicieron un gran partido. Pasito a pasito tienen sus oportunidades y demuestran que se puede contar con ellos".


Vídeo del homenaje: http://videos.lainformacion.com/deporte/homenaje-a-gerard-pique-en-sant-guim-de-freixenet_1Jm6cZ1kjL86a1gMAxLVE6/

No hay comentarios:

Publicar un comentario