domingo, 5 de septiembre de 2010

Así fue la marcha de Piqué al Barça... y la carta que le envió Alex Ferguson

Gerard Piqué ha desvetllat algunes de les interioritats del seu tracte amb Alex Ferguson. Entre elles, l'existència d'una carta que l'entrenador del Manchester United li va enviar poc abans que fitxés pel FC Barcelona...



El central blaugrana qualifica al tècnic escocès com "un segon pare", pel molt que li va ajudar en els seus quatre anys com jugador dels 'red devils'. "Quan vaig arribar al Manchester jo només tenia 17 anys i per a mi va ser dur deixar a la meva família i amics i canviar de club. I ell em va ajudar de totes les maneres, no només a nivell futbolístic, sinó també a buscar casa i en totes les meves relacions fora del futbol. Va ser una persona que em va ajudar molt. I per a mi sempre serà com un segon pare", va explicar Piqué en declaracions a 'STV Sports Centri'.


A pesar que el central català no solia entrar amb assiduïtat en l'onze del Manchester, i que el seu traspàs al Barça en el 2008 es va tancar per una quantitat relativament assequible -5 milions d'euros-, Piqué aclareix que Ferguson contava amb ell. Tant, que l'escocès fins i tot li va enviar una carta per a dir-li que lamentava la seva marxa.


"Record quan vaig entrar en el seu despatx a dir-li que desitjava anar-me perquè el Barcelona em volia. Era la meva ciutat, el club en el qual m'havia format de jove i jo desitjava regressar. Ell no volia que m'anés, deia que tenia futur en el club, i esperava molt de mi", va indicar.


Piqué va desvetllar que Ferguson li va enviar fins i tot una carta en la qual lamentava el seu traspàs: "Jo em volia anar i em va enviar una carta en la qual em deia que per a ell era difícil i dur deixar-me marxar al Barcelona".


Dos anys després, Piqué és una figura indiscutible en el club català, amb el qual ha conquistat vuit dels deu títols que ha disputat -entre ells, dues Lligues i una Champions-, i s'ha coronat campió del món amb la selecció espanyola.




'Passa' del Madrid i de Mourinho


A Gerard Piqué no li amoïnen les contínues al·lusions de José Mourinho al FC Barcelona. El central blaugrana només pensa en el seu equip i no en el que faci el seu etern rival, el Reial Madrid.


Piqué reconeix que se li fa "difícil" que en gairebé totes les entrevistes li preguntin pel tècnic: "És l'entrenador del Madrid, un home important, i ja està. Hem de parlar de nosaltres, del Barcelona, d'intentar guanyar, i oblidar-nos del Madrid i de Mourinho".


"En els últims dos o tres anys ens hem guanyat el respecte de tots amb el nostre joc i els nostres títols. És difícil guanyar-nos i intentarem seguir igual, guanyant campionats", afegix.



Gerard Piqué ha desvelado algunas de las interioridades de su trato con Alex Ferguson. Entre ellas, la existencia de una carta que el entrenador del Manchester United le envió poco antes de que fichara por el FC Barcelona...

El central azulgrana califica al técnico escocés como "un segundo padre", por lo mucho que le ayudó en sus cuatro años como jugador de los 'red devils'.

"Cuando llegué al Manchester yo sólo tenía 17 años y para mí fue duro dejar a mi familia y amigos y cambiar de club. Y él me ayudó de todas las maneras, no sólo a nivel futbolístico, sino también a buscar casa y en todas mis relaciones fuera del fútbol. Fue una persona que me ayudó mucho. Y para mí siempre será como un segundo padre", explicó Piqué en declaraciones a 'STV Sports Centre'.

A pesar de que el central catalán no solía entrar con asiduidad en el once del Manchester, y de que su traspaso al Barça en el 2008 se cerró por una cantidad relativamente asequible -5 millones de euros-, Piqué aclara que Ferguson contaba con él. Tanto, que el escocés incluso le envió una carta para decirle que lamentaba su marcha.

"Recuerdo cuando entré en su despacho a decirle que deseaba irme porque el Barcelona me quería. Era mi ciudad, el club en el que me había formado de joven y yo deseaba regresar. Él no quería que me fuera, decía que tenía futuro en el club, y esperaba mucho de mí", indicó.

Piqué desveló que Ferguson le envió incluso una misiva en la que lamentaba su traspaso: "Yo me quería ir y me envió una carta en la que me decía que para él era difícil y duro dejarme marchar al Barcelona".

Dos años después, Piqué es una figura indiscutible en el club catalán, con el que ha conquistado ocho de los diez títulos que ha disputado -entre ellos, dos Ligas y una Champions-, y se ha coronado campeón del mundo con la selección española.

'Pasa' del Madrid y de Mourinho
A Gerard Piqué no le quitan el sueño las continuas alusiones de José Mourinho al FC Barcelona. El central azulgrana sólo piensa en su equipo y no en lo que haga su eterno rival, el Real Madrid.

Piqué reconoce que se le hace "difícil" que en casi todas las entrevistas le pregunten por el técnico luso: "Es el entrenador del Madrid, un hombre importante, y ya está. Tenemos que hablar de nosotros, del Barcelona, de intentar ganar, y olvidarnos del Madrid y de Mourinho".

"En los últimos dos o tres años nos hemos ganado el respeto de todos con nuestro juego y nuestros títulos. Es difícil ganarnos e intentaremos seguir igual, ganando campeonatos", añade.

fuente: sport.

1 comentario:

  1. Hola, ya que sois fans de Piqué supongo que os interesará mi web:
    www.gerardpique.fanfusion.org
    Recien estrenada, espero que la visiteis y os guste.
    Cualquier sugerencia a piquefc@gmail.com
    También disponemos de un foro : www.pique.forumfree.net
    Y podeis seguirnos en twitter: @FCPique

    lo dicho :

    www.gerardpique.fanfusion.org
    www.gerardpique.fanfusion.org
    www.gerardpique.fanfusion.org

    GRACIAS!

    ResponderEliminar