domingo, 29 de agosto de 2010

El Barça ya está en Santander




L'expedició blaugrana, formada per 18 jugadors, va estar encapçalada pel vicepresident de l'àrea institucional, Carles Vilarrubí, ja que no estava previst que el president Sandro Rossell assistís a la trobada.

El viatge ha estat el primer de David Vila amb la plantilla blaugrana, pel que moltes mirades estaven posades en el tímid davanter asturià. Els seus companys, sobretot els de la selecció com Xavi o Puyol, han estat en tot moment pel '9' del Barça, demostrant que l'ambient en el vestuari és molt bo.

L'equip romandrà en el seu hotel de concentració fins a les sis de la tarda, una hora abans del partit que amidarà al Barça amb el Racing de Santander.

Recordem que els convocats són:

Valdés, Pinto, Dani Alves, Piqué, Puyol, Xavi, David Vila, Andrés Iniesta, Messi, Bojan, Keita, Sergio Busquets, Pedro, Milito, Maxwell, Jeffrén, Adriano i Abidal.
 



La expedición azulgrana, formada por 18 jugadores, estuvo encabezada por el vicepresidente del área institucional, Carles Vilarrubí, ya que no estaba previsto que el presidente Sandro Rosell asistiera al encuentro.

El viaje ha sido el primero de David Villa con la plantilla azulgrana, por lo que muchas miradas estaban puestas en el tímido delantero asturiano. Sus compañeros, sobre todo los de la selección como Xavi o Puyol, han estado en todo momento por el '9' del Barça, demostrando que el ambiente en el vestuario es muy bueno.

El equipo permanecerá en su hotel de concentración hasta las seis de la tarde, una hora antes del partido que medirá al Barça con el Racing de Santander.

Recordemos que los convocados son:
Valdés, Pinto, Dani Alves, Piqué, Puyol, Xavi, David Villa, Andrés Iniesta, Messi, Bojan, Keita, Sergio Busquets, Pedro, Milito, Maxwell, Jeffrén, Adriano y Abidal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario